Beste relatie,

Als gevolg van marktontwikkelingen en trends, waarbij voor de verschillende huisvestings-vraagstukken steeds vaker een specifieke aanpak vereist is, is de constructie van the IN connection achterhaald. We hebben besloten om meer ruimte te creëren voor persoonlijke ontplooiing.

Dit betekent dat na bijna 20 jaar the IN connection op 1 juni 2020 zal worden opgesplitst in: Studio van Honschoten en EDKO Ontwerp & Inrichting.

Ed Kokernoot gaat verder als EDKO Ontwerp & Inrichting en zal zich met name richten op facility management, verhuiscoördinatie, project management en turn-key projecten.

Jan van Honschoten gaat verder als Studio van Honschoten. De focus zal het ontwerpen en realiseren van interieur- en architectuuropdrachten zijn in de particuliere en de zakelijke markt.

Mocht het voor een project gewenst zijn, dan zijn wij uiteraard beiden inzetbaar.

the IN connection is een deel van ons leven geworden en heeft ons veel gebracht. Daarom bedanken wij al onze opdrachtgevers en relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking in de afgelopen 19 jaar.

Uiteraard zullen wij met elkaar in contact blijven in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Jan van Honschoten Ed Kokernoot